pojď se bavit!
HOME PŘIDAT PŘÍSPĚVEK

Humorné texty

Úvodní stránka
Menu
Zvesela.cz

Můj drahý synu!

Pisu pomalu protoze vim, ze neumis rychle cist.

Uz nebydlime tam, kde jsme bydleli. Tvuj otec cetl, ze nejvic dopravnich nehod se stane v 20 kilometrovem okruhu od bydliste, proto jsme se prestehovali. Nemuzu ti napsat cislo domu protoze predesli obyvatele ho odmontovali a vzali s sebou aby si nemuseli menit adresu. Vsechno je velmi pekne v novem dome. I pracku mame, ikdyz nejak nefunguje. Vlozila jsem do ni saty zatahla jsem za provazek a od te doby jsem ty saty nevidela. Ale neni to spatne.

Minuly tyden prselo jen dvakrat. Jednou tri dni a jednou ctyri dni. Poslala jsem kabat ktery jsi chtel, ale podle tveho otce by byl balik kvuli knoflikum prilis tezky tak jsem je urezala. Najdes je v leve kapse. Tvoje sestra dnes rano porodila ale jeste nevime co. Takze ti zatim nemuzu rict, jestli jsi strejda nebo teta.

Tvuj bratr si vcera zabouchl kllice v aute, dost jsme se bali protoze trvalo vic nez dve hodiny, nez me s otcem z toho auta vysvobodili.

Soused minuly tyden padl do sudu s domaci hruskovici. Zkouseli ho vytahnout, ale hrdinsky je premohl a utopil se. Tri dni horel v krematoriu.

Ale jinac se nic zvlastniho nedeje, vsechno je ve starych kolejich.

Tvoje milujici matka.

PS: Chtela jsem ti vlozit nejake penize do obalky ale byla uz zalepena.
zpět na seznam
ohodnoť povídku:
1 2 3 4 5

Doporučujeme: Cestovní systém Dřevo Plzeň Emona Kroni Maledivy PixelEU Referáty Taxi Plzeň Vtipy Weby na míru Zvesela